Schimbăriile adeseori aduc surprize!

Cititorii fideli acum probabil se intrebă:” ce s-a întâmplat cu blogul ProFotoTouch??”...Răspunsul e simplu: ”se metamorfozează”. Cuvântul metamorfoză, probabil sună cam științific, având o tentă caracteristică științelor biologice, sugerând transformarea unei fiinte vie intr-o altă infațișare, existență. Iar eu întodeauna am privit produsele presei (reviste, bloguri) un organism viu care palpitează având propriul ADN respectiv ciclu de viată care din când în când se reânnoiește conform mediului înconjurător.

Blogul ProFotoTouch a sosit la un asemenea stadiu, e momentul să redefinim rolul lui și modalitatea prin care și-a sevit cititorii. În ultimul timp nu am putut investi timpul dorit pentru a vă pregati resurse cu adevărat folositoare, fiind împiedicat de școala și diferite lucrări. Dar din începutul lunii lui iulie în sfărșit mă voi întoarce la comunitate noastră atât online cât și fizică.

Prin comunitatea fizică mă refer la o asociatie fotografică, pe care de mult timp am planuit-o și din cate se arată tot la începutul lui iulie va lua naștere, în judetul Satu Mare. Denumirea ei deocamdată să rămână secretă, insă vă pot spune că aceasta va fi susținută de un studio profesional care va debuta împreună cu lansarea noului blog, între 4-8 iulie.

Venind vorba de metamorfoză, blogul îsi va schimba design-ul respectiv denumirea din ”ProFotoTouch” in Sense+”, interpretând lucrăriile și tehnicile aplicate din studio. Vom continua și cu tutoriale dar intr-un mod mult mai autentic, însă arhiva pâna atunci nu va putea fi accesată, datorită remodelări designului.

Pâna atunci vă invit cu drag pe site-ul studioului/agenției:


0 comentarii: